2012. május 21., hétfő
aszaltszilvás kacsacomb
A versenyzők közül a fotón szereplő Stáljuci féle kacsa minálunk csak a második helyezést érte el. Mivelhogy ezzel együtt eddig két féle kacsacombot sütöttem.
Az első még mindig a saját receptünk:
http://budailanyazorsegben.blogspot.com/2012/04/ittas-kacsa-combjai-szerecsendios.html
Szóval ez az asztaltszilvás pepecselős, cseppet sem energiatakarékos( 3.5 óra sülés), valamint savanyú, csipős, és semmiképpen sem finom- pedig lépésről lépésre kivételesen betartottam a receptmenetet.Ezért megbántam, hogy belefogtam.
Megjegyzem az imént földön fetrengős, ordibálós bélgörcsöm is volt tőle.
Aki az én negativ véleményem ellenére felbuzdult, az Juci honlapján biztos megtalálja a receptet, én lusta voltam leirni, annyira macerás.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése